Blog,  Over mij,  Persoonlijk

Een fijne moederdag… niet voor iedereen.

Kleine voetjes die zo stil mogelijk langs de trap naar beneden sluipen. Net iets te luid giechelende kinderen, klaar om mama te gaan verrassen. Met zelfgemaakte geschenkjes vliegen ze rond je nek. ‘Gelukkige moederdag, lieve mama!!’

Zo zou moederdag moeten zijn, voor iedere vrouw die kinderen wenst, voor elke mama. Maar de realiteit ligt vaak helemaal anders.

Een dikke knuffel aan aan alle vlinder mama’s.

Een zwangerschapsonderbreking, een doodgeboren kind of een overleden kind… Het moet zo hartverscheurend zijn, onmenselijk, om zoiets mee te maken. Aan al deze mama’s: een superdikke knuffel!!

Aan alle vrouwen die geen mama kunnen worden, al willen ze het zo graag.

Het leven zit gewoon vaak niet eerlijk in elkaar. Je zou een supergoeie mama zijn, daar ben ik van overtuigd! Je wilt het gewoon graag, zou er alles voor over hebben… maar het is je niet gegeven, veel sterkte vandaag, want in tegenstelling tot andere vrouwen, krijg je de kans niet om moederdag te vieren.

Aan alle vrouwen die hun mama nu moeten missen.

Ook aan jullie een dikke knuffel!! Wat moet het hard zijn op een dag als vandaag om je moeder te moeten missen. Hopelijk heb je zelf kinderen die vandaag veel goed kunnen maken en waarmee je samen toch de deze dag kunt vieren.

Aan alle mama’s die op een of andere manier hun kind niet kunnen zien vandaag.

Veel sterkte, ik hoop echt dat jullie volgende moederdag er anders mag uitzien. Dat ruzies, conflicten of wat er vandaag ook tussen jullie staat, snel mogen over gaan.

Vergeet je deze blog niet te pinnen?

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

15 reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.