Versiering Fiësta Mortal in Bellewaerde
Blog,  Uitstapjes

Fiësta Mortal in Bellewaerde: griezelen met het hele gezin

Wij gingen met ons hele gezin richting Bellewaerde voor de Fiësta Mortal. Het was niet de eerste keer dat we deze uitstap deden, 2 jaar geleden gingen we ook al. Deze keer hadden we meer geluk: mooier weer en minder druk. Persoonlijk vinden wij dit leuker dan als we in de drukke zomerperiode moeten gaan. Wanneer je amper een kwartiertje moet aanschuiven voor een attractie, dan weet je dat je goed zit! Ik vind dit zeker een aanrader voor komende herfstvakantie.

Fiësta Mortal in Bellewaerde: hier mag je je aan verwachten!

Heel het park is heel leuk gedecoreerd. Iedere attractie is versierd in een spookjesachtig decor. Er zijn Halloween shows voor alle leeftijden en verschillende spookhuizen. Deze zijn vaak betalend. Sommige zijn leuk voor de allerkleinste, terwijl andere pas voor 14+ zijn. Zo is het leuk voor zowel de kleinste peuter als voor je oudere puber.

Wat met kleine kinderen, is het dan niet TE griezelig voor hen?

Ik kan je alvast geruststellen. Er zijn hier en daar speciale paadjes voorzien om bijvoorbeeld de man met de kettingzaag te vermijden. En voor je binnen gaat in het park kun je een stoere tattoo krijgen! Wie de tattoo in het park toont, houdt de engste griezels uit de buurt. Zo liep er een heks weg toen ons zoontje de tattoo toonde. En dat vond hij super grappig. De acteurs gaan ook echt geen kleine kinderen doen schrikken. Er is ook een heel stuk voorzien speciaal voor de kleinste kinderen met superschattige en fluffy monsters!

Meer informatie over het park, de openingsuren enz… kun je hier terug vinden: www.bellewaerde.be

Lees ook: Deze familiefilms spelen in de bioscoop deze herfstvakantie!

Ik ben Stephanie, mama van 2 tienerdochters en een zoontje van 6. Ik ben thuisblijfmama sinds de zwangerschap van ons zoontje. Sinds september 2021 krijgen onze kinderen thuisonderwijs en zijn we van plan om te gaan reizen met het gezin. We gaan op een zoektocht naar financiële vrijheid en vrijheid in het algemeen. We stappen uit de ratrace. Volg je ons avontuur?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *