Blog,  Tags

Tag | Fairy tale

Ik werd door Ingrid van Blogsbyingrid gevraagd om deze leuke fairy tale tag in te vullen. Wie deze tag uitgevonden heeft, weet ik jammergenoeg niet. Ik denk dat het stilaan duidelijk word dat ik het heel leuk vind om tags in te vullen. Veel van onderstaande sprookjes kende ik eigenlijk niet…

Rapunzel: Houd je ervan om buiten te zijn?

Euhm… ja!! Maar er moet buiten wel een aangename temperatuur zijn. Mijn favoriete plaatsen zijn onze eigen tuin, een bos of aan zee op de dijk.

De Wolf en de 7 geitjes: Ben je makkelijk voor de gek te houden?

Niet echt, ik ben nogal wantrouwig soms. Je gaat me al niet snel gek maken 😉 Al loop ik af en toe wel eens in een grapje natuurlijk.

Doornroosje: Hoeveel uur slaap jij per nacht?

7 uur heb ik zeker nodig, maar als het kan slaap ik liever een uurtje langer. Mijn probleem is dat ik moeilijk in bed raak, en nog moeilijker er uit 😉

Belle en het Beest: Wat maakt een persoon mooi in jouw ogen?

Het karakter van iemand. Ik hou van eerlijke en oprechte mensen.

De Kikkerkoning: Wat vind je walgelijk?

De prinses die de kikker moet kussen, bweurk!! Ik vind kikkers niet bepaald aantrekkelijk hahaha :p

 

Sjaak en de Bonenstaak: Welke planten staan in jouw huis?

Vroeger hadden we niets van planten staan. Maar toen we een artikel lazen over hoe sommige planten de lucht kunnen zuiveren, hebben we toch wel enkele in huis gezet. Zelfs in de slaapkamers! In de kamers staan vrouwentongen, en beneden staat er een Aloë Vera, een graslelie, een lepelplant, een drakenbloedboom (een moeilijke in onderhoud, geen idee hoe lang die nog zal meegaan!) en cactussen.

De Gelaarsde Kat: Heb je huisdieren?

Ja, 3 katten en sinds kort 3 kippen 🙂

Mulan: Ben je net zo dapper en vol zelfvertrouwen als Mulan?

Niet echt, neen. Ik ben eerder een schijtluis! En zelfvertrouwen, langs de ene kant wel, maar soms ook weer niet… Ik ben zeker van mijn stuk en ik ben geen kuddeloper. Maar ik ben vaak onzeker over hoe andere mensen over me denken.

Dory: Heb je een goed geheugen?

Geheugen? Wat is dat? Neen, door mijn ADD vergeet ik elk uur van de dag wel iets. Het is vreselijk, echt niet te doen. Maar goed, we leren er mee leven 😉

Sneeuwwitje: Beschouw je jezelf als mooi?

Wat is mooi? Ik ben tevreden met mezelf, al mogen er toch wel een paar kilootjes af. Maar iedereen heeft wel iets waar hij minder tevreden over is zeker?

Repelsteeltje: lieg je wel eens?

Je gaat me maar zelden betrappen op een leugen! Volgens mij zouden mensen het meteen aan me zien, ik vind liegen moeilijk. Een leugentje om iemand niet te kwetsen kan natuurlijk wel.

Blauwbaard: Noem een zwakte in je karakter.

Ik ben erg ongeduldig. Ik schiet snel in de stress!

Pinokkio: Wat is je grootste wens?

Dat mijn kinderen een gelukkig en gezond leven mogen leiden!

Roodkapje: Vertrouw je onbekenden snel?

Helemaal niet. Ik ben tamelijk achterdochtig. Ik moet mensen eerst goed leren kennen voordat ik ze vertrouw.

 

Peter Pan: Wat is je (mentale) leeftijd?

Ik ben 30, maar ik voel me vaak een meid van 20 🙂 Mede door mijn eigen kinderen.

De Sterrendaalders: Wat is je meest waardevolle bezit?

Mijn gezin, zonder hen zou ik zelf nooit zo gelukkig kunnen zijn.

De Stuk gedanste Schoentjes: Vind je het leuk om naar feestjes te gaan?

Ja. Maar nu en dan eens. Wij zijn nooit echte uitgaanders geweest. En als we dan eens uitgaan zeggen we tegen elkaar: das toch niet echt ons ding hé. Een trouwfeest is wel heel leuk!! Verder gaan we liever een terrasje gaan doen met ons gezin bij een speelplein of aan het strand.

De Nieuwe Kleding van de Keizer: Geef je veel om je kleding?

Ik hou van kleding!! En van shoppen! Al heb ik wel bitter weinig kledij. We leven van 1 loon, en we leven goed. Maar de kinderen gaan altijd voor hé, iets wat veel mama’s wel zullen herkennen 🙂

De Prinses op de Erwt: Ben je gevoelig?

Ja hoor, heel gevoelig zelfs. Als er ergens spanningen hangen, dan neem ik die direct in me op en voel me ongemakkelijk. Ik ben snel gekwetst en als er traantjes komen, kan ik ze niet inhouden.

Ik tag Saar van Galabria om ook deze tag in te vullen.

 

 

 

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

13 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.