even bijpraten
Blog,  Over mij

Even bijpraten: hoe gaat het nu met mij? | hernia & slaapprobleem

Het is al een tijdje geleden dat ik een persoonlijke blog schreef. Tijd voor een update dus! Ik kan zeggen dat het in grote lijnen heel goed met me gaat. Het leven gaat zijn gangetje en daar is niet veel verandering in gekomen. Het gaat goed met de kinderen.

Mijn man is op zoek naar een nieuwe job die hij hoopt te vinden in de IT wereld. Maar met zijn talenten moet dat zeker lukken 😉 Dus er staan ons spannende tijden te wachten. Welke job hij zal vinden, en vooral hoeveel hij gaat verdienen. Kan ik wel nog thuisblijfmama zijn, of zal daar verandering in komen? In ieder geval, ik lig er (nog) niet wakker van… Ik heb er vertrouwen in dat het goed komt.

Lees ook: De voor en nadelen van thuisblijfmama zijn.

Over mijn hernia…

Wel… hier is het momenteel wat minder. Sinds vorige week voel ik weer wat vaker pijn. De ene dag heb ik last, de andere dag helemaal niet. Tot dit weekend dus.

Ik ging met de kinderen te voet naar de winkel om stoepkrijt te halen voor Vince. De winkel was over de middag gesloten, dus we moesten een kwartier blijven wachten aan een gesloten deur. Dat kwartier heeft me de nek omgedaan. Zo stom! Stilstaan is het slechtste wat ik kan doen voor mijn rug. En omdat ik al wat meer last begon te krijgen, is dat stomme kwartiertje er teveel aan geweest.

Tijd om het terug wat rustiger aan te doen dus. Maar wat haat ik het dus! Het is intussen een jaar geleden dat ik de diagnose kreeg en het blijft echt voorzichtig zijn. En dat op mijn jonge leeftijd. *zucht*

Over mijn slaapproblemen

Hé, dat gaat gelukkig wel steeds beter! Ik kan zeggen dat ik geen stress meer heb om te gaan slapen. Ik neem wel elke avond voor het slapen gaan een pilletje van 3 gram melatonine. Dat is een natuurlijk slaaphormoon. En het werkt echt wel heel goed voor mij. Ik word er echt wel moe door.

Super blij dus! Een nieuwe afspraak met de psycholoog is dus niet meer nodig. #maakteenvreugesprong

Lees ook: Beter slapen: tips van een psycholoog.

Het is lente, en het bijhorend zonnetje doet me goed!

Oh wat zalig weer! Ik heb meer energie en voel me beter in mijn vel. De ramen kunnen overdag terug open en ook de was kan terug buiten drogen. Is het normaal dat een vrouw hierdoor gelukkig wordt? Hahaha 😉 Het wordt tijd voor de lenteschoonmaak van onze kelder / garage / washok… als de rug het toelaat natuurlijk!

Hoe gaat met jou?

Vergeet je deze blog niet te pinnen?

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.