Ontspanning

Elke mama heeft nood aan Me-time.

Omdat elke vrouw / mama tijd voor zichzelf nodig heeft. Ook ik ben blij wanneer mijn kinderen na een lange dag in bed liggen. Eindelijk wat tijd voor mezelf.

Niet dat de kinderen dan zo lastig zijn, maar toch… Ik denk dat het voor iedere moeder herkenbaar is: een film kijken, boek lezen of gewoon internetten als je kinderen wakker zijn… Dat lukt niet zonder een: ‘mama, ik moet kaka doen’, ‘mama ik heb dorst’ of ‘mama, zus heeft dit of broer heeft dat gedaan’. We zijn al lang blij als we ongestoord kunnen douchen of zelfs naar het toilet gaan.

Mijn favoriete me-time momentjes.

  • Tv kijken, in het weekend graag met een glaasje wijn erbij en een lekker versnapering, zalig!
  • Internetten: blogs lezen, blogs schrijven, facebooken… Ik kan daar enorm van genieten! Ik leer op deze manier veel bij voor mijn blog.
  • Een date met een vriendin, gewoon eens een volwassen gesprek (hoewel… met mijn vrienden?? haha)
  • Naar de kapper gaan!! Jaaaa!! Doe ik veel te weinig, eigenlijk wil ik gewoon weer meer tijd hebben om mezelf vrouw te voelen, in plaats van mama.

Heel simpel allemaal, maar meer moet dat niet zijn. Gewoon rust in huis, tijd voor jezelf en lekker doen wat je wil, niets moet!

Ook hebben we af en toe eens nood aan We-Time.

Heel af en toe hebben ik en mijn man ook eens een momentje nodig voor onszelf. Eens naar de cinema, uit gaan eten of gewoon eens naar een feestje gaan zonder dat de kindjes mee zijn. We zijn beiden fan van stand-up comedie, als we maar kunnen lachen. Uitgaan zelf doen we maar zelden, het is gewoon niet ons ding. Geef ons maar eten, dan zijn we zijn we het gelukkigst 😉

Wat is jullie favoriete me-time? En maken jullie als koppel eens tijd voor elkaar? Lekker weg zonder kinderen?

Afbeelding van lisa runnels via Pixabay

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.