Blog,  Over mij,  Persoonlijk

Eindelijk!! Vakantie!!

Joehoew!!! Het is eindelijk vakantie!! Nu intussen al een paar dagen. En wat voel ik me weer goed. Ik heb weer zoveel meer energie dan wanneer ze naar school gaan. Gisteren zaten er 6 gillende meisjes bij ons in het zwembad. Een stapel cupcakes en bananenmilkshake erbij en de pret kon niet op.

Wat we tot nu toe al gedaan hebben? Gaan wandelen en fietsen met het hele gezin, wat kan ik daar zo intens van genieten en wat hebben we een mooi gezin samen!! *emo-momentje* Er zijn dus al vriendinnetjes blijven spelen van onze meisjes en zelf is de oudste ook al gaan zwemmen met vriendinnen en heeft onze jongste meid al cupcakes gebakken met een vriendin uit haar klas.

Wat we nog gaan doen? Wel, we gaan een weekje naar de Ardennen met familie, er staat nog een picknick op de planning (eigenlijk hebben we geen planning, maar de ideeën zitten wel in men hoofd :p ) en zowiezo gaan we regelmatig gaan wandelen op verschillende plaatsen zoals aan zee of in bossen. Met af en toe een aperitiefje terwijl de kindjes ergens op een speelpleintje kunnen spelen komt het zowiezo goed. Misschien dat we nog eens naar een pretpark gaan ook. We zijn geen planners dus vaak is het op het laatste moment dat we nog net op leuke ideeën komen, soms zelfs de dag zelf nog. Volgende week gaan we nog op babybezoek want mijn nichtje in bevallen van een mooie dochter.

We zijn voor de vakantie al op uitstap geweest naar Plopsaland en naar Planckendael. Dit telkens aan de helft van de prijs en zelfs minder, dankzij acties van Kruidvat. Wat was onze Vince fier toen hij zijn idolen Bumba en Bumbalu mocht knuffelen!  Superschattig om te zien.

We hopen vooral op mooi weer deze vakantie, vooral in de weken dat manlief in verlof is zodat we samen kunnen genieten buiten. Aan iedereen: geniet van jullie verlof, geniet van jullie kinderen en maak samen mooie herinneringen.

Vergeet je deze blog niet te pinnen?

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.