Blog

Een vraagje voor mijn lieve volgers.

Mijn blog krijgt steeds meer lezers bij. En ik heb geen idee wie jullie zijn. Bijna 1400 unieke bezoekers per maand, waarvan 87% terugkerende bezoekers! Ik ben wel heel benieuwd wie jullie zijn en welke artikelen jullie het meest aanspreken en wat jullie graag nog zouden weten over mij… Of het nu gaat over mij persoonlijk, ik als (thuisblijf)moeder of eender wat dan ook… Misschien meer recepten, tags, tips… Ik ben heel benieuwd!

Ik wil jullie hierbij ook bedanken voor jullie bezoekjes en berichtjes, dat doet mij echt heel goed! Dankzij jullie blijft het bloggen zo leuk voor mij!

Laat gerust een berichtje na op de blog, op Facebook, Instagram of op mail.

Ik hoor het graag,

liefs,

Vergeet je deze blog niet te pinnen?

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.