gelukkig nieuwjaar
Blog,  Over mij,  Persoonlijk

Een gelukkig nieuwjaar!!! | persoonlijke blog

Ik wens iedereen het allerbeste toe voor 2020. Dat al jullie dromen en wensen mogen uitkomen! En bovenal: een goede gezondheid! In mijn geval mag dat wel een pak beter zijn dan in het jaar 2019. Een jaar waarin ik 3 bloedonderzoeken liet doen wegens grote vermoeidheid, weken durende maaglast en 2 bezoeken aan een neurochirurg waarin hernia 2 ontdekt werd. Echt te klagen heb ik niet, want er zijn wel ergere dingen dan dat. Maar het blijft een feit dat het toch zalig is wanneer je gewoon gezond bent! Een goede gezondheid is (bijna) alles!

Mijn goede voornemens voor 2020:

Sommigen vinden goede voornemens zo passé, maar ik niet. Het begin van het jaar is voor mij ideaal om even terug te kijken naar het voorbije jaar. Om mezelf te evalueren en om eens kritisch te kijken wat er moet veranderen om mijn leven wat te verbeteren, gemakkelijker te maken. Of tenminste een poging te doen tot…

Werken aan mijn gezondheid.

Meer beweging hebben om specifiek te zijn. En daar gaat onze puppy Nina mij bij helpen. Voor wie het nog niet eerder zag: wij hebben een Duitse herder pup gekocht die we sinds 21 december in huis hebben. Ik moet dringend wat doen aan mijn gewicht, en ik moet meer bewegen om mijn rug gezond te houden. Of tenminste proberen te voorkomen dat ik voor het derde jaar op rij last heb van een hernia. Ik heb intussen 2 zwakke schakels in mijn rug. Voor een derde wil ik niet meer gaan 😉 Volgende week start de puppytraining en ik kijk er al naar uit om met haar samen te werken! Dagelijkse wandelingen doen probeerde ik, tevergeefs, vorig jaar ook al. Maar met een hondje aan mijn zij is de motivatie groter dan ooit tevoren.

Werken aan een deftig huishoudschema.

Ik wil werken aan verschillende routines die mijn leven wat gemakkelijker zouden moeten maken. Hier gaat mijn Purpuz planner me zeker mee helpen. Ik schreef al een heel stappenplan uit in mijn planner en nu moet ik dat gaan uitwerken! Ik wil starten met een ochtendroutine en een weekplan om het huishouden te doen. Als ik daar in slaag kan ik verder bouwen aan een middagroutine en avondroutine ook. Maar laat ik eerst tijd nemen om echt deze nieuwe gewoontes aan te leren. Wat later nog komt, dat zien we dan wel weer.

Over mijn blog

Ik zou liegen als ik zeg dat cijfertjes mij niets doen. Ik ben gek op groeien met mijn blog. Fanatiek ben ik niet, want ik heb al betere cijfers gehad dan nu. Maar ik ben wel fier op wat ik tot nu toe al bereikt heb, ook al gaat het echt stapje per stapje.

De groei van het voorbije jaar

Ik heb mijn blog nu bijna 3 jaar. In 2017 had ik 2500 unieke bezoekers in een jaar. In 2018 groeide dat naar 9500 unieke bezoekers. Bijna 4 keer zoveel als het jaar ervoor. En in 2019 groeide dit aantal naar maar liefst 34000 unieke bezoekers. Helemaal te gek toch!! Ik ben alvast heel benieuwd of dit cijfers zo blijft stijgen in 2020!

Ik ging ook heel wat leuke samenwerkingen aan. Zo mochten we dit jaar naar Bellewaerde, de première van Playmobil, the movie en Angry Birds. We mochten naar het L.O.L. Winter Disco event in Oostende EN gingen op weekend met Natuurhuisje. Meer van dit graag! Onze leuke uitstappen die we doen kun je volgen op mijn Instagram pagina.

Ook de inkomsten stijgen geleidelijk aan!

Echt meer opdrachten dan vorig jaar kreeg ik niet, maar omdat mijn blog zo goed gegroeid is vraag ik wel meer voor dezelfde samenwerkingen als vorig jaar. Een eerlijk zijn met mijn lezers over affiliate links lijkt ook zijn vruchten te plukken. Sinds ik deze blog schreef merk ik dat mensen echt wel via mijn links hun aankopen doen. Veel geld brengt dat niet binnen, maar alle beetjes helpen en ik ben hier enorm dankbaar voor!

Een dikke merci!!

Ik wil nog even de tijd nemen om mijn lezers te bedanken. Er kwamen weer heel wat lieve berichten binnen. Mensen die de tijd namen om te laten weten dat ze mijn blog gelezen hebben en er echt iets aan gehad hebben Mensen die erkenning vinden in wat ik schrijf en die daar echt de tijd voor nemen om dit te laten weten. Echt super hard bedankt hiervoor, en ik hoop jullie het komende jaar hier terug te vinden.

Afbeelding van Jeff Jacobs via Pixabay

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.