Blog,  Ontspanning,  Over mij

Mijn favoriete tv-programma’s en series:

Ik schreef eerder al een blog over Netflix-series  die je moet gezien hebben. Ze veranderen je kijk op het leven en op de manier waarop je leeft. Zeker ook eens de moeite om terug te lezen 😉

Bron: Pixabay

Als ik maar kan lachen!

Ik hou van komedie, als het nu gaat over series of films… als ik maar eens goed kan lachen. Ik en mijn man zijn grote liefhebbers van stand-up comedy en gaan graag naar het theater om hier en daar eens een show mee te pikken. Waar ik echt NOOIT naar kijk, dat zijn horrorfilms. Ik durf amper men bed in na zo’n film… of de daaropvolgende 10 nachten, haha 🙂

Lees ook: Recept chili con carne.

Mijn favoriete TLC programma’s!!

Ik hou van real life programma’s. Een kijkje nemen in het leven van een ander is altijd leuk! Sommige programma’s op TLC vind ik te leuk om niet te volgen. Ik kijk heel graag naar Sister wives. Dat gaat over een gezin met een man die 4 vrouwen heeft en met alle 4 de vrouwen kinderen heeft. Polygamisten met andere woorden. Ze vormen samen een groot gezin waarbij elke moeder in haar eigen huis woont met de eigen kinderen. De huizen staan vlak naast elkaar en iedereen loopt bij iedereen binnen. Zelf kan ik me in geen 100 jaar voorstellen dat ik mijn man zou moeten delen, de levensstijl snap ik totaal niet. Toch is dit zo’n leuke familie om te volgen, en dit programma volg ik al het langst van de 3.

Ik volg ook Whitney Thore van My big fat fabulous life. Deze zwaarlijvige meid is bekend geworden nadat ze een filmpje online had gepost waarin ze danst. Hierdoor is ze gevraagd geweest om een eigen programma te hebben op TLC EN heeft hierdoor intussen haar eigen dansstudio: Big Girl Dance Class. Hierin moedigt ze andere vrouwen (dik en dun) aan om tevreden te zijn met zichzelf.  Ik ben dol op haar ouders en vrienden ook. Superleuk om naar te kijken. Een echte feel-good serie!

Lees ook: 12 bespaartips

En Louisa & Rosanna, onze transgender liefde is ook zo’n leuk programma! Dit gaat over een koppel met een transgender vrouw en een transgender man. (op zich al een vrij uniek koppel) We konden hen eerder al volgen naar de zoektocht naar het zigeunerleven van Louisa en hoe ze samen zwanger zijn geworden. Op 5 juli is het nieuwe seizoen gestart waarin ze hun pasgeboren baby tonen en waarin Rosanna haar transitie tot man compleet maakt. Samen vormen ze een hilarisch duo, vooral Louisa is vrij excentriek.

Wat zijn jullie favoriete tv-programma’s en films?

Ik ben Stephanie, mama van 2 tienerdochters en een zoontje van 6. Ik ben thuisblijfmama sinds de zwangerschap van ons zoontje. Sinds september 2021 krijgen onze kinderen thuisonderwijs en zijn we van plan om te gaan reizen met het gezin. We gaan op een zoektocht naar financiële vrijheid en vrijheid in het algemeen. We stappen uit de ratrace. Volg je ons avontuur?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.