dingen die ik ga missen aan de zomer
Blog,  Persoonlijk

10 dingen die ik ga missen aan de zomer!

De zomer van 2018 was de zomer van de grote hitte (loved it!). De zomer waarin ik vaker dan ooit jurkjes droeg. De eerste zomer sinds jaren waarin we nog eens met het vliegtuig op reis gingen. De eerste vliegtuigreis voor ons zoontje trouwens! Een zomer waarin we met ons gezin weer talloze mooie herinneringen hebben gemaakt. Waarin we hebben genoten van de kleine dingen van het leven, gewoon samen zijn. Opnieuw een zomer waarvoor ik dankbaar ben dat ik als thuisblijfmama geen dag hebben moeten missen met mijn kinderen.

Intussen is de lucht alweer grauw en vochtig, zijn de dagen opvallend korter en kunnen we alweer een trui verdragen… *snik*

Dit zijn de 10 dingen die ik ga missen aan de zomer:

♥ De fijne, stressloze vakantiedagen die ik met de kinderen mocht doorbrengen. Oké, volledig stressloos is het nooit, maar het scheelt een hoop bij de schoolperiodes! Ik heb genoten van de tijd die ze thuis zijn geweest.

♥ Gezellig buiten zitten met een aperitief, liefst met bijhorende hapjes. En een BBQ is anders ook niet mis 😉

♥ Lichte zomerkledij, gewoon een jurkje of een short en een top. Geen gedoe met truien, kousen, jassen… Scheelt ook een hoop was!

♥ De was buiten drogen. Geef toe: vers gewassen beddengoed dat buiten gedroogd heeft voelt toch veel frisser?!

♥ Late avondwandelingen aan zee of in het bos, gevolgd door een lekkere aperitief terwijl de kinderen kunnen spelen op het strand of op een speelplein.

♥ Licht van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.

♥ De aangename temperaturen!

♥ Al dat lekker zomerfruit, aardbeien, besjes, perziken, enz….

♥ De ramen die een hele dag kunnen openstaan.

♥ De bedden die in 1, 2, 3 opgemaakt zijn, geen gedoe met donsdekens!

 

Ik moet toegeven dat de herfst en winter ook z’n charmes hebben, maar die koude dagen duren steeds te lang naar mijn gevoel. Wie zegt ook ja tegen enkele extra zomermaanden?

 

 

 

10 dingen die ik ga missen aan de zomer

Ik ben Stephanie, mama van 2 tienerdochters en een zoontje van 6. Ik ben thuisblijfmama sinds de zwangerschap van ons zoontje. Sinds september 2021 krijgen onze kinderen thuisonderwijs en zijn we van plan om te gaan reizen met het gezin. We gaan op een zoektocht naar financiële vrijheid en vrijheid in het algemeen. We stappen uit de ratrace. Volg je ons avontuur?

6 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.