Deluxe adventskalender van The Body Shop
Beauty & Fashion,  Blog,  cadeautips,  Lifestyle

Deluxe adventskalender van The Body Shop 2020

Niets is leuker dan aftellen naar Kerst, zeker als je hierbij elke dag een cadeautje kunt openmaken met telkens een beautyproductje! En wat vind je ervan als ik je een merk kan aanbevelen die vrouwenrechten ondersteunt, die nooit op dieren test, vegetarisch is en vegan waar het kan? En die met hun Kerstactie willen ingaan tegen huiselijk geweld? Hier kan ik echt oprecht alleen maar enthousiast over zijn. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Want iedereen verdient een zalige Kerst.

Deluxe adventskalender van The Body Shop 2020

Kerstcampagne tegen huiselijk geweld

Door Covid-19 zitten mensen vast thuis. Hoewel dit een grote impact heeft op iedereen, is het toch mooi wanneer je een veilige thuishaven hebt. Maar wat als je geen veilige omgeving hebt, wat als het samenzijn met je partner je beangstigt? Mensen die slachtoffer zijn van gewelddadige acties door hun partner komen spijtig genoeg nog heel vaak voor. Sinds de komst van Covid-19 is dit wereldwijd alleen maar erger geworden. Vreselijk!

Tussen 1 november en 31 december gaat een deel van de opbrengst van elk verkocht product van The Body Shop naar Fier. Fier is een geregistreerde liefdadigheidsorganisatie in Nederland. The Body Shop wil wereldwijd minimaal £ 250.000 doneren aan vrouwenorganisaties over de hele wereld. Wanneer je je Kerstinkopen doet doet bij The Body Shop, draag je bij aan een nieuw opvangcentrum van Fier waar slachtoffers van geweld, uitbuiting en misbruik opvang, hulp en bescherming krijgen.

Wat mag je verwachten van de deluxe adventskalender van The Body Shop?

Deze adventskalender weegt een stuk meer dan ik had gedacht, de eerste indruk is dat deze dus goed gevuld is. De verpakking is prachtig en echt heel stevig. Hij staat heel leuk tussen de Kerstdecoratie. Wanneer je de kalender openmaakt zie je 25 heel leuk gevormde doosjes die je 1 voor 1 kunt openmaken. Te starten op 1 december, om dan op Kerstdag te eindigen met doosje 25. Een verrassing voor elke dag dus, super leuk!

Op elk doosje staat een mooie boodschap. Tips om het milieu wat minder te belasten, dingen die je kunt doen om een ander te helpen maar ook tips om jezelf wat tijd en ontspanning te gunnen.

Er zijn in totaal 3 verschillende adventskalenders gemaakt:

Je kunt jouw kalender bestellen via het telefoonnummer van The Body Shop in jouw buurt. Daarna kun je het op het afgesproken tijdstip ophalen.

Een leuk weetje: de verpakkingen van The Body Shop worden hand gemaakt in Nepal met duurzame materialen. Ze krijgen een eerlijke beloning en werken er in goede arbeidsomstandigheden.

#gekregenproduct

Vergeet je deze blog niet te pinnen?

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.