Blog,  Over mij

De inhoud van mijn handtas. | Vakantie in het buitenland

Oh God… ik voel het schaamrood al op mijn wangen komen!! (Niet echt hoor, waarom zou ik. Maar het zou anders wel terecht zijn.) Ik ben een echte sloddervos!! En daar gaat mijn handtas volledig mee akkoord! Er is altijd van alles in te vinden dat er eigenlijk totaal niet in hoort. En als ik (zo nu en dan) eens mijn handtas rommelvrij maak, dan is er enkele dagen later als niets meer van te merken. Here we go…

De inhoud van mijn handtas:

De inhoud van mijn handtas

Dit is wat er vandaag, tijdens onze reis in mijn handtas zit.

Mijn portefeuille, deuh. Zelfs daar zitten dingen in die er niet horen. Zoals rekeningen van 3 weken geleden en zo…

Het zwart witte zakje, daar zitten de reserve sleutels in die we hier op vakantie wel eens nodig zouden kunnen hebben.

Het blauwe cameraatje kochten we gisteren op de markt in Calpė. Mijn man en de kinderen hebben er al leuke onderwater beelden mee gemaakt. Een leuk hebbeding dus 🙂

2 pakken zakdoeken en gratis reclame voor Kruidvat haha. Zakdoeken komen altijd van pas. Uiteraard voor vuile neuzen. Maar ook voor vuile kinderhandjes. Al had ik daarvoor beter de vochtige variant meegenomen…

De coole Spiderman zonnebril van Vince 😎

Wat verloren gelopen kaartjes die eigenlijk in mijn portefeuille thuishoren.

En verder…

Vooral prullaria van onze kleinste. Of het dan echt in mijn handtas thuis hoort? Geen idee, maar die kleine spullen als kleurpotloodjes, een springbal, een autootje, cocktailmengstokjes ( of hoe heten die dingen??) hebben hem al vaak flink kunnen bezighouden als we op restaurant of in een bar zitten 😉

Die steentjes heeft hij er ook zelf ingestopt. Hij is grote liefhebber van het verzamelen van steentjes. De grote had ik er gisteren al uitgehaald. *Zucht* moeder zal ze wel meesleuren. Haha 🙂

Nog wat haarrekkers, wat kleingeld en wat rekeningen en dat is het zowat.

Hebben jullie ook zoveel rommel in je handtas?

Benieuwd naar onze reis: Een dag uit mijn leven op reis.

Vergeet je deze blog niet te pinnen?

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.