happy tag
Blog,  Tags

De happy Tag | Dingen waar ik blij van word!

Dat ik een gelukkig mens ben, dat is een feit. Ik ben blij met onze levensstijl en ben intens gelukkig met ons gezin. Ik kan gelukkig worden van de zon op mijn snoet, of van de geur van vers gemaaid gras. Van iemand die vriendelijk een goeie dag zegt of iemand die er zelf gelukkig uitziet. Het was een plezier om onderstaande vragen in te vullen!

De happy tag!

Van welk eten word je blij?

Van chocolade!! Mijn favoriet! Ik hou ook van frietjes van de frituur. Hoe vettiger hoe prettiger *kuch* Oh, en met een taartje maak je me ook altijd blij. Of het nu gaat om een simpele appeltaart, of een superdeluxe chocoladetaart, maakt me niet uit! … oké, ik lieg… mijn voorkeur gaat stiekem toch uit naar de chocoladetaart!

Welke films maken je gelukkig?

Komedies! Ik word gelukkig als ik kan lachen. Films als Pineapple Express zijn hilarisch! Ik hou ook het meest van komische series, zoals je kon lezen op mijn overzicht van bekeken series op Netflix. Mijn man en ik gaan ook heel graag samen naar stand-up comedy gaan kijken, zalig!! Een van mijn favoriete acteurs is Jim Carrey, de gezichten die hij trekt zijn hilarisch!

Van welke muzieknummer word je blij?

Ik hou enorm van de muziek van Bon Jovi (heb ik van mijn moeder meegekregen) of gelijkaardige muziek van in die tijd! Maar ik kan evengoed happy worden van vrolijke schlagermuziek of zelfs een liedje van K3!

Welke kledingstukken maken je happy?

Een mooie broek en een losse t-shirt of bloes en een trui die open hangt of een losse trui. Eigenlijk alles wat mijn buikje minder laat zien 😉 Kleedjes vind ik op zich ook leuk, maar ook daar zit die buik ferm in de weg, en daarom draag ik zo goed als nooit een kleed. Wat ik wel heel jammer vind. Uiteindelijk zijn er veel vrouwen met een buikje die aansluitende kledij dragen en ik vind ook dat zij er goed inzien. Het ontbreekt me wat aan zelfvertrouwen denk ik.

Wat is jou gelukkigste herinnering?

Onze laatste reis die we maakten naar Calpé. Voor het eerst met heel ons gezin op reis met het vliegtuig. We hebben zoveel plezier gehad en echt tijd voor elkaar. Geen computerschermen of tv… En als iedereen plezier maakt, dan voel ik me zo rijk.

Van welke beautyproducten word je blij?

Ik gebruikte vroeger altijd de dagcrème van Louis Widmer, daar was ik heel tevreden over! Maar sinds ik thuisblijfmama ben, zijn luxeproducten voor mezelf het laatste wat ik nog wil kopen. Voor de rest koop ik gewoon make-up en verzorgingsproducten in het Kruidvat. Ook shampoo, douchegel en deo koop ik daar.

Wat doe jij op dagen dat je je down bent om je weer happy te voelen?

Geen idee eigenlijk… Dat hangt van zoveel dingen af. Soms zou ik in de zetel tv kijken en chocolade eten, andere keren ga ik net het omgekeerde doen. Begin ik vanalles te doen in huis en eet ik net niet. Afhankelijk van de situatie.

Noem 3 willekeurige dingen die jou blij maken!

Mijn familie, mijn vrienden en mijn blog! Al zijn er heeeeel veel andere dingen waar ik ook heel blij van word. Ik ben eigenlijk zelfs heel snel blij, met de kleinste dingen!

Waar wordt jij super blij van?

Ik geef deze happy tag door aan volgende bloggers:

Bron hoofdfoto

de happy tag

Ik ben Stephanie, mama van 2 tienerdochters en een zoontje van 6. Ik ben thuisblijfmama sinds de zwangerschap van ons zoontje. Sinds september 2021 krijgen onze kinderen thuisonderwijs en zijn we van plan om te gaan reizen met het gezin. We gaan op een zoektocht naar financiële vrijheid en vrijheid in het algemeen. We stappen uit de ratrace. Volg je ons avontuur?

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.