bloggers tag
Over mijn blog,  Tags

De bloggers tag! – Meer over mijn blog.

Ik vind het heel leuk om tags in te vullen, dit deed ik normaal wekelijks maar met de drukte van de zomervakantie is dit wat achterwege gebleven. Ik heb nog wat tags in te halen, en ik begin bij deze Bloggerstag. Deze keer ik werd getagd door Leslie van ‘Wonderlijk leven‘. De tag werd gemaakt door Mirjam van de blog ‘Een goed verhaal‘.

Door tags leren lezers mij beter kennen, en ik mezelf ook eigenlijk 😉 En wie weet leren jullie wel andere leuke blogs kennen!

De Bloggers Tag!

Wat is de naam van je blog en waar blog je over?

De naam van mijn blog is Thuisblijfmama. En dit is ook waar mijn blog om draait: mijn leven als thuisblijfmoeder. Het is een persoonlijke blog met persoonlijke verhalen, maar ook met tips voor vrouwen die zelf thuisblijfmoeder willen worden. Steeds vaker vragen mensen mij om raad en ik vind dat enorm leuk om hen te helpen denken over hoe ze kunnen rond komen met 1 inkomen. Ik hou ook van uitstapjes maken, bakken en op zoek gaan naar manieren om wat groener te leven. Dit deel ik dan ook op mijn blog.

Wanneer verscheen je eerste blogpost?

Deze verscheen op 21 januari 2017. Binnen een kleine 4 maandjes blog ik al 2 jaar op thuisblijfmama.be!

Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik ben eigenlijk begonnen met bloggen op een andere blog. Ik moest dingen van mij afschrijven, dingen die mij bleven achtervolgen uit mijn verleden. Na een zoveelste huilbui, dit keer waar de leerkrachten, CLB en directeur van mijn dochter bijzaten, had ik het gehad! Dingen die op school gebeurd waren, intussen al meer dan 15 jaar geleden, dat moest ik toch echt eens kunnen loslaten! Ik heb alles neergeschreven, en boem… ik was precies verlost, echt waar. Voor wie interesse heeft, dit blogbericht kun je hier vinden.

Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt dankzij je blog?

Het leukste vond ik de positieve reacties van mensen die in hetzelfde schuitje zaten. Meer dan een jaar heb ik geblogd voor hen. Ik vertelde zelfs mijn eigen familie niet over deze blog, puur uit schaamte. Uit het idee dat ik mezelf belachelijk maakte en bloggen helemaal niets voor mij was. De persoonlijke groei die ik heb gemaakt is echt het leukste. En dingen van me af kunnen schrijven zorgt ervoor dat ik minder pieker, het doet me echt goed. Want niet al mijn blogposts zijn positief, als het slecht met me gaat kun je dit ook meelezen.

Wat was jou leukste samenwerking tot nu toe?

De samenwerkingen beginnen steeds vaker te komen. Ik ben heel blij met de Purpuz Planner die ik heb leren kennen, want ik denk dat deze mij echt kan helpen om meer structuur in mijn leven te brengen. Zo’n duurdere agenda zou ik nooit willen betalen als ik niet weet of het iets voor mij is. Ook de moeder/dochter armbandjes die ik kreeg van LOVY vind ik suuuuper leuk!!

Welke tips kun je andere bloggers geven?

Doe gewoon waar je je goed bij voelt. Forceer jezelf niet om dagelijks blogs te schrijven omdat je denkt dat dat zo hoort. Doe geen samenwerkingen die je zelf niet leuk vindt, gewoon omdat je iets gratis kan krijgen. En blijf vooral trouw aan jezelf, ga niets ophemelen waar je niet tevreden over bent.

Welke kanalen gebruik je om je blogposts te promoten?

Facebook en Instagram.  Met Facebook haal ik de meeste mensen naar mijn blog, maar daar haal ik heel weinig reactie uit. Instagram is gewoon veel leuker omdat je meer contact maakt met mensen. Je haalt er meteen de sympathieke bloggers uit! Ik vind het echt jammer wanneer mensen iets leuk vinden, ze dit niet laten weten. Een berichtje krijgen op een blogpost, of een like op Facebook is altijd leuk!

Welke blogger events bezoek je?

Tot nu toe nog geen enkele! Maar dat zal misschien nog wel komen, wie weet! Ik zou het leuk vinden om andere bloggers te leren kennen.

Welke 3 bloggers volg je zelf?

Ik lees veel blogs, maar wie ik echt volg zijn Saar van Galabria, Mariëlle van The green guide en Sofie van Sofielambrecht.be.

Aan wie geef jij de bloggers tag door?

Loukie van ‘Meer met mama‘  Loukie van ‘Mama’s huisje‘ en Saar van ‘Galabria‘.

Veel plezier met het invullen van de tag dames!! Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden.

Bron foto.

Vergeet je deze blog niet te pinnen?

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

Eén reactie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.