De top 5 van mijn blog.
Over mijn blog

Mijn blog top 5 in 2018.

Dit jaar heb ik veel tijd in mijn blog gestoken, en ik krijg er steeds meer van terug. Ik blog met superveel plezier, mijn blog kreeg er afgelopen jaar zoveel lezers bij. De energie die ik krijg van het bloggen kan ik met geen enkele andere job vergelijken. Ik heb nooit een echt hobby gehad die ik kon volhouden, maar dit is met het bloggen wel heel anders. 

Hier het overzicht van mijn blog top 5:

De top 5 best gelezen blogs van afgelopen jaar:

Op 5: DIY wasmiddel maken. Blijkbaar vinden veel mensen het wel leuk om het zelf te doen. Ik vermoed dat veel mensen dit recept dus ook geprobeerd hebben. Heel leuk!

Op 4: 25 activiteiten en om te doen tijdens de grote vakantie. Mijn lezers konden wel wat leuke tips gebruiken, leuk dat ik mensen heb kunnen inspireren! 

Op 3: Maandelijkste lasten verlagen. Dit hebben we moeten doen om maandelijks rond te raken met 1 inkomen. Wist je trouwens als je dit intypt op google, ik op de eerste plaats sta? Superleuk toch!! Ons inkomen is trouwens erg gezakt sinds mijn man enkel weekends werkt… Het is dus opnieuw een uitdaging geworden voor ons om rond te komen.

Op 2: Thuisblijfmoeder worden, is het financieel haalbaar? Ook hier komen mensen binnen via google. Er zijn heel wat (toekomstige) mama’s die hier info over zoeken. Misschien moet ik voor volgend jaar nog eens een beter artikel schrijven hierover…

Op 1: Leven met ADD: wat als weinig doen toch teveel is? Ik heb hier veel steun gekregen van lezers. Daar kreeg ik zoveel energie van. Ik krijg complimenten over hoe open ik ben, maar eerlijk… Dat is gewoon mijn persoonlijkheid. Ik ben een open boek, en ik vind het leuk wanneer mensen herkenning vinden in mijn verhaal.

Mijn top 5 beste instagram posts:

Zin om me ook te volgen op Instagram

De 5 liefste reactie’s van lezers. 

In willekeurige volgorde 😉

Bedankt om dit te delen,verrassend voor mij en gedeeltelijk herkenbaar….voor het eerst dat ik van ADDhoor, meestal gaat het over ADHD….Dat chaotische, ongestructureerd,vergeetachtig, rommel….ik dacht dat het een persoonlijk probleem was….fijn omdit hier te herkennen. Bedankt voor je openheid.

Tjooooh….wat fijn datje dit opschrijft en deelt! Jij vindt de woorden voor wat heel veel anderen ook voelen! Heel herkenbaar voor mij, jouw verhaal. Bedenk dat je goed bent zoals je bent…voor wie moet jij thuishouden op orde hebben?! En..ikzelf heb een bullet journal aangelegd voor de huishouding…dat helpt een beetje.

Wat een super blog. Je straalt een hoop kracht en liefde uit. Dat is fijn om te lezen. Gelukkig zijn jullie nog steeds samen.

Hoe gaat het nu Stephanie? Voel je je wat beter? Flylady kan overweldigend zijn, maar het fijne vond ik dat je per dag een duidelijke tijd hebt waarin je aan het huishouden moet werken.

Hey,
Ik ben nog nooit iemand tegengekomen die precies is zoals ikzelf ben…
Ik herken volledig wat je schrijft… Vooral je gedachten die van de hak op de tak springen is bij momenten enorm vermoeiend. Ik heb vaak het gevoel dat ik enorm veel zou kunnen maar doordat ik nooit lang genoeg bij hetzelfde kan blijven met mijn gedachten en interesse geraakt daar maar 50% van gedaan… Ik heb al ontelbare organisatie methoden gebruikt… waarvan ik na enkele maanden niet meer weet hoe ze nu precies weet in elkaar zitten en die ik ook maar amper enkele weken volhou… En dat zoeken naar spullen is zoooo lastig… hoe vaak ik per dag kwaad voor word op mezelf…

Bedankt voor iedereen die mij volgt en mij blogs leest. Het leukste is wanneer mensen herkenning vinden in wat ik schrijf of wanneer ik mensen kan inspireren. Weet dat ik het heel erg leuk vind wanneer jullie een reactie geven. Ik wil graag meer interactie met mijn lezers, en dat lukt alleen als jullie ook werkelijk reageren. Dankjewel!!

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.