Blog,  Daguitstapjes,  Kids,  Kinderen,  Tieners,  Vakantietips

Bioscoopfilms herfstvakantie 2019! | Leuke familiefilms

We hebben er al een heel slechte start van de herfst op zitten. De dagen worden opvallend korter en donkerder, nog maar te zwijgen van de regen. Tijd om terug op zoek te gaan naar leuke binnenactiviteiten voor tijdens de herfstvakantie. Ik ga alvast van start met een samenvatting van de leukste bioscoopfilms die je in de herfstvakantie in de cinema kunt bekijken.

Let op: Kijk zeker na welke films in welke bioscoop spelen en op welke tijdstippen ze spelen: www.kinepolis.be

Bioscoopfilms in de herfstvakantie:

Voor de kleinsten:

Shaun het schaap, de film: Het ruimteschaap!

Shaun het schaap is terug! Er is een nieuwe gast op de boerderij: Lu-La. Maar Lu-La is niet van onze planeet. Shaun wil het schaap helpen om terug thuis te krijgen!

Angry Birds 2

Deze hilarische film is een echte aanrader. Wat wij van deze film vinden kun je hier nalezen.

Everest, de jonge Yeti

Yi, een jonge tienermeid, ontdekt op het dak van haar appartement een Yeti die ze de naam Everest geeft. Samen met vrienden gaan ze naar het hoogste punt van de wereld om de Yeti te verenigen met zijn familie.

De brief voor Sinterklaas

Sinterklaas zit mijn zijn handen in het haar, want door een Pieten tekort dreigt een traditie te verdwijnen. Er zit niets anders op dan een ‘Pietendag’ te organiseren waarbij Sinterklaas opzoek gaat naar nieuwe Pieten. Benieuwd hoe dit afloopt?

Waar is het grote boek van Sinterklaas?

Grote paniek! Het grote boek van Sinterklaas is gestolen! Sinterklaas vraagt aan de Kerstman om zijn boek te mogen lenen. Maar blijkbaar heeft de dief daar ook zijn slag geslaan! Samen gaan Sinterklaas en de Kerstman op zoek naar de dief, en hun boeken!

Huisdiergeheimen 2

Een kei grappige film over wat huisdieren doen eens hun baasjes de deur uit zijn. De trailer is zeer uitnodigend om de film helemaal te gaan bekijken!

Deze films willen je tieners niet missen:De buurtpolitie: Het circus

De agenten van de Buurtpolitie onderzoeken een plofkraak op een geldautomaat. Het onderzoek leidt hen naar een circus. Maar wat is de link tussen het circus en de plofkraak? De agenten doen er alles aan om het mysterie op te lossen.

Misfit 2

Julia is teruggekomen uit Amerika voor het nieuwe schooljaar. Samen met Nick mag ze meedoen aan een grote muziekwedstrijd! Maar wanneer Nick van school verandert, wordt hij helemaal ingepakt door Babette. Benieuwd wat ze doen om Nick terug te halen en de wedstrijd te kunnen winnen?

F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma

Boma en Goedele willen Ronaldinho als PDG van de ‘Boma Vleesindustrie NV’. Maar die heeft meer interesse in voetballen en in Niki, zijn grote liefde. Terwijl de Kampioenen een promotiestunt voorbereiden voor de nieuwe Boma worst, zien Fernand en DDT hun kans om de Kampioenen voor eeuwig uit te schakelen. Benieuwd welke fratsen de Kampioenen deze keer bovenhalen?

Maleficent: Mistress of evil!

Het vervolg van de moeilijke relatie tussen Maleficent en prinses Aurora. Wie de eerste film gezien heeft zal er niet aan twijfelen dat ook deze film prachtig zal zijn! Ik ben in ieder geval heel benieuwd!

Gaan jullie met het gezin een van deze bioscoopfilms gaan bekijken in de herfstvakantie? Laat me gerust weten welke film en wat je er van vond!

Afbeelding van annca via Pixabay

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.