Blog,  Ontspanning

Bingewatch waardige series op Netflix!

Vroeger keek ik niet zo vaak naar de tv. Mijn man ging meestal een hele week gaan werken in de nachtploeg waardoor ik ’s avonds alleen thuis was. Ik hield me vooral bezig aan de laptop en pikte af en toe een leuke serie mee op tv. Nu mijn man tijdens de weekends werkt en heel de week thuis is kijken we elke avond samen tv. Hoewel we een totaal verschillende smaak hebben qua tv-programma’s, hebben we deze series allebei met veel plezier bekeken.

5 Bingewatch waardige series:

Friends

Yeah, i know!!! Die hebben we intussen allemaal wel al gezien op tv… en meer dan een keer ook. Maar om alle 10! seizoenen na elkaar te bekijken, dat is toch nog iets anders. Ik was vergeten hoe grappig en gezellig deze serie was. Er zijn ongeveer 20 afleveringen per seizoen, dat zijn dus 200 afleveringen die we bekeken hadden, sorry not sorry! Hahaha 🙂

Lucifer

Dit is een zalige reeks! Geen idee in welke categorie deze past… Misdaad, komedie, horror… Lucifer is (deuh) de duivel die het gehad heeft in de hel. Hij verhuist naar Los Angeles en opent er een hippe nachtclub. Hij raakt helemaal in de ban van Chloe, een detective, waarmee hij gedurende de reeks samen moordzaken oplost. Deze serie vinden wij een echte aanrader!

The ranch

Een hilarische serie over het leven op het platteland. Althans, zo denken wij erover… Het is wat droge humor en dat moet je wel liggen denk ik 😉 Een vader runt samen met zijn 2 zonen een een veebedrijf. Beau Bennett is een wat norse vader voor zijn zonen en dat klikt niet altijd goed. Moeder Maggie woont apart in een trailer en is, ondanks dat, de lijm die de familie samen houdt. Het laatste seizoen is wat dramatischer en minder komisch, jammer wel… want de eerste seizoenen zijn wel erg leuk.

Travelers

Dit is echt een super leuke misdaadserie! Mensen uit de toekomst reizen terug naar de 21ste eeuw. Ze nemen het lichaam en het leven over van iemand die net zou sterven. De travelers willen de toekomst redden door gebeurtenissen in het verleden te veranderen. Ze krijgen missies van de directeur die ze moeten uitvoeren… Ik vind het persoonlijk best een spannende reeks, zeker de moeite waard om te bekijken. We zijn net klaar met het laatste seizoen en hopen dat er nog een 4de seizoen zal gemaakt worden.

Eigen kweek

Deze West-Vlaamse serie is gewoon hilarisch. We hebben beide seizoenen al 2 keer bekeken. Nu speelt het derde seizoen elke dinsdag op één. Dit is echt wel mijn favoriete Vlaamse serie ooit! Het gaat over de familie Welvaert die aardappelboeren zijn. Door omstandigheden beginnen ze weed te kweken. Hun gebrekkig Engels is gewoon schitterend! Echt een super aanrader voor wie het nog niet gezien heeft!

We zijn volop op zoek naar nieuwe leuke series om te bekijken, dus als jullie tips hebben: shoot!

Lees ook: Deze documentaires zullen je leven veranderen!

Ik ben Stephanie, mama van 2 tienerdochters en een zoontje van 6. Ik ben thuisblijfmama sinds de zwangerschap van ons zoontje. Sinds september 2021 krijgen onze kinderen thuisonderwijs en zijn we van plan om te gaan reizen met het gezin. We gaan op een zoektocht naar financiële vrijheid en vrijheid in het algemeen. We stappen uit de ratrace. Volg je ons avontuur?

2 reacties

  • Sanne

    Handig, ik ben altijd op zoek naar nieuwe series en films om te kijken op Netflix. The Ranch was ik toevallig deze week aan begonnen na een tip, maar heb het na 5 minuten al afgezet. Vond dat gelach op de achtergrond zo irritant! Misschien moet ik het toch nog een kans geven.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.