Lifestyle

Bijna lente!! En hoe zalig is dat zonnetje!

Joepie!! Het is bijna lente!!

En we hebben de laatste dagen toch al echt mogen genieten van het zonnetje. En hoe zalig voelt het leven als het zonnetje schijnt!?! Ik fleur er alvast helemaal van op. Ik heb zoveel meer energie en zoek echt ieder zonnestraaltje op. Elke dag buiten komen, gaan wandelen, op het speelpleintje achter onze deur gaan spelen met de kindjes.  Zelfs wanneer er over de middag maar een half uurtje tijd is voor de kindjes terug naar school moeten. Dit is echt puur genieten, I love it!!

Ook mijn huisje geniet mee van mijn energie.

Ik ben gewoon geen liefhebber van schoonmaken en opruimen. Nog nooit geweest en dat zie ik eerlijk gezegd ook niet veranderen. Met dit weer geef ik echt prioriteit aan buiten zijn. Ook voor mijn kids. Huiswerk maken? Ja hoor, wat moet, dat moet. Maar voordat we daaraan beginnen, gaan we lekker nog genieten buiten. Dat huiswerk kan wel wachten, de zon echter niet. Een uurtje nadat de kindjes thuis zijn begint het al goed af te koelen en dan is er echt nog voldoende tijd voor dat huiswerk.

Maar goed, over dat huishouden en specifieker over de was…

Hoe zalig is het niet om je was buiten te kunnen drogen! Alles voelt helemaal anders aan, lichter precies, al kunnen dat ook gedachten zijn natuurlijk 🙂 De was ruikt ook frisser en omdat het mooi is kunnen uitwaaien heb ik amper iets om te strijken. Mooie besparingen op de elektriciteit hé! Zijn er ook nadelen aan het mooie weer? Tuurlijk niet, ik ontzie al de regenachtige dagen die ze nu uitgeven, bah! Dat we maar snel enkele weken verder zijn en kunnen genieten van nog veel meer zon en hogere temperaturen!

Delen is lief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *