Blog,  Over mij

De betekenis van de naam van mijn blog.

Hahaha, dit is wel een heel gemakkelijke natuurlijk!! Omdat ik thuisblijfmama ben en omdat ik andere mama’s die twijfelen wil motiveren om ook thuis te blijven voor hun kinderen! Dit is mijn meest bekeken blog ooit: Thuisblijfmama worden, is het financieel haalbaar?

Mensen raken met bepaalde zoekwoorden via google heel gemakkelijk op mijn website. En hoewel dit een van de oudste blogposts is, vinden de meeste mensen de weg naar mijn blog via dit bericht. Ik vind het nog steeds fantastisch om er elke dag te zijn voor kinderen en ik wil andere mama’s die dit ook willen aanmoedigen om de stap te zetten! Natuurlijk is dit niet voor iedereen weggelegd, sommigen zouden het echt niet willen en hebben graag hun carrière en daar is niets mis mee natuurlijk. Iedereen moet doen waar hij zich best bij voelt. Vaak is het gewoon echt niet haalbaar om als vrouw thuis te blijven ook.

Ik twijfel wel vaak of ik de juiste naam heb gekozen!

Echt, de titel geeft me langs de ene kant alle vrijheid… het gaat over mij als thuisblijfmama, en ik kan bloggen over wat ik maar wil, als thuisblijfmama. Maar tegelijkertijd beperkt het me ook, want ik denk dat veel mensen mijn blog links laten liggen net OMDAT ze denken dat het enkel en alleen gaat over thuisblijfmoeder zijn. En dat is dus totaal niet het geval! Ik heb nog heel wat ideeën voor blogs over vorige reizen en weekends die we gedaan hebben met de kinderen. En dit gaat dan totaal niet over thuis zijn natuurlijk 🙂 Integendeel! De twijfel blijft en ik blijf er wel over nadenken. Wie weet maak ik later wel nog de overstap naar een andere naam voor mijn blog. Maar dat zien we dan wel weer.

 

Ik ben wel heel benieuwd naar jullie mening hierover? Is de naam thuisblijfmama een goeie keuze geweest, of had ik beter toch wat anders gekozen?

 

Vergeet je deze blog niet te pinnen?

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

2 reacties

  • Patricia

    Hele logische naam maar ik denk dat je als thuisblijfmoeder heus leuke vakanties kunt delen of leuke uitjes. Tenslotte gaat bijna iedereen wel eens een dagje weg? Lokale speeltuin of een bungalow.. Gewoon delen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.