Angry birds 2 afbeelding
Blog,  Daguitstapjes

Angry Birds 2: een hilarische familiefilm!

Wij waren te gast op de avant première van deze nieuwe animatiefilm van Sony Pictures! De eerste film van Angry Birds vonden wij al heel erg leuk, dus we waren super benieuwd om de tweede film te gaan bekijken. Deze stelde niet teleur! Onze mening is unaniem: de film is hilaaaarisch!

Angry birds 2:

Het verhaal:

De vogels van Vogeleiland en de biggen van Biggeneiland houden een wapenstilstand. Ze moeten hun krachten samenbundelen om hun eilanden te beschermen tegen een nieuwe vijand: de bewoners van het ijskoude adelaarseiland. Het resultaat: een knotsgekke, super grappige en leuke familiefilm!

De trailer:

Wat wij ervan vonden:

Een echte aanrader voor de hele familie! De perfecte uitstap op een regenachtige dag in de herfstvakantie. Zelden heb ik zo hard gelachen tijdens een film. Ook mijn man en kinderen vonden hem heel leuk om te bekijken. Echt leuk voor de kleinste kleuter, maar ook voor tieners en zeker ook voor volwassenen!

Angry birds 2 is vanaf 2 oktober 2019 te zien in de bioscoop!

Ik ben Stephanie, mama van 2 tienerdochters en een zoontje van 6. Ik ben thuisblijfmama sinds de zwangerschap van ons zoontje. Sinds september 2021 krijgen onze kinderen thuisonderwijs en zijn we van plan om te gaan reizen met het gezin. We gaan op een zoektocht naar financiële vrijheid en vrijheid in het algemeen. We stappen uit de ratrace. Volg je ons avontuur?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.