Blog,  Over mij

5 dingen waar ik echt niet zonder kan.

Mijn gezin

Al valt dat niet onder de categorie dingen natuurlijk… Maar goed, mijn gezin is het allerbelangrijkste voor me. Als ik hen niet zou hebben, dan is er niets dat mij gelukkig zou kunnen maken. Wat dramatisch klinkt dit allemaal, haha 🙂 Op naar het volgende…

Mijn smartphone

Ja, mijn smartphone… Ik moet bereikbaar zijn, zonder smartphone voel ik me niet op mijn gemak. Ongeveer 10 jaar geleden is onze dochter met de ambulance weggevoerd geweest. Ze was beginnen stikken in haar eten en is zelfs gereanimeerd geweest. Echt een traumatische ervaring. En net toen… had ik mijn gsm niet bij me. Verschrikkelijk!! Mijn kind lag in het ziekenhuis en ze konden me niet bereiken, vreselijk!! Gelukkig hebben ze me snel op een andere manier kunnen bereiken, maar toch. Elke minuut die erover is gegaan, is er een teveel geweest! Sindsdien keer ik terug naar huis als ik merk dat ik terug weg ben zonder mijn smartphone!!! En natuurlijk heb ik hem graag bij me om social media te checken of om foto’s te nemen.

 

Mijn laptop

Ja, die heb ik nodig om mijn blogs bij te houden, mijn emails te checken, social media bij te houden… Of gewoon om dingen op te zoeken. Veel handiger om mee te werken dan een smartphone natuurlijk. Hele teksten typen om mijn smartphone zou ik nooit doen.

Chocolade

In alle vormen en maten! In pure vorm, met noten, gepofte rijst, in of op koeken, … Ik ben er dol op! En die liefde voor de chocolade heb ik van mijn oma gekregen!

Tandenborstel

Oké, saaai!!! Een tandenborstel, hoe kom je er bij… Maar echt, een dag zonder tandenborstel en ik word gek. Als mijn tanden niet glad zijn kan ik mij er enorm aan storen. Ik voel het gewoon, en als mijn tanden niet proper zijn, dan heb ik de neiging om er constant aan te prutsen met mijn tong. Niet dat ik obsessief poets, maar 2 keer per dag is toch een must om me op men gemak te voelen.

Waar kan jij echt niet zonder?

Lees hier: De inhoud van mijn handtas.

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.