Blog,  Lifestyle,  Op reis

30DBC – Dag 9: Een dag uit mijn leven.

Aangezien het vandaag de laatste dag van onze vakantie is, ga ik een dag uit deze vakantie beschrijven. De dagen lopen hier ongeveer in dezelfde lijn telkens. Overdag te warm om op uitstap te gaan en s’avonds lekker aangename temperaturen.

Een dag uit mijn leven: in Spanje!

Smorgens wordt er geen alarm gezet. Waarom zouden we dat doen? We zijn op vakantie, blijven elke avond lang op en het is al vroeg als ik om 9u uit bed raak! Meestal is het zelfs wat later.

Tijd voor een eerste kop koffie en wat op de gsm bezig zijn. Social media en zo… šŸ˜‰ de kinderen staan pas om 11u op! Dus veel tijd om zalig op het gemak wakker te worden.

Mijn favoriete ontbijt hier: toast met camembert crĆØme.

Eens de kindjes wakker zijn is het tijd om te ontbijten. Buiten, bij het zwembad. Zalig! Wat ga ik dat missen!

’s middags = zwembad tijdĀ ♥

Elke middag zitten we in het zwembad. Voor andere dingen is het gewoon veel en veel te warm. 1 keer zijn we aan het strand geweest: haast geen kat te zien. Niemand die in die hitte buiten komt. We waren net niet weggesmolten toen we thuis kwamen na ons kort uitje. Dit doen we dus NIET meer. Lekker afkoelen in het zwembad. Wat Zweedse puzzels invullen (mijn all time favorite bezighouding in de zomer!) En wat spelen met ons zoontje van 3. Een ijsje hoort er ook bij natuurlijk.

’s Avonds eten, aperitiefje en spelletjes!

Soms eten we gewoon iets heel simpele thuis, maar we zijn ook vaak wat op restaurant geweest. Uit eten is hier veel goedkoper dan in Belgiƫ! Natuurlijk hoort er nadien nog een cocktail bij. PiƱa Colada is mijn favoriet!! We zijn telkens elders geweest. Telkens smaakte de cocktail anders, maar wel steeds even lekker! Eens thuis zitten we nog wat buiten. Aperitiefje met hapjes horen er gewoon bij. Puur genieten! De kinderen blijven gemakkelijk op tot middernacht. Een uurtje later gaan we ook gaan slapen.

3 keer genoten van onze Rode Duivels!

 

Telkens zijn we op de voetbal avondjes gaan eten. De sfeer tussen de andere Belgen was leuk. Vooral toen Belgiƫ tegen Braziliƫ won! Toen ze tegen Frankrijk verloren was het een stuk minder natuurlijk. Toch zijn we fier op onze duivels! Goed gespeeld mannen!

Zo, dit was hoe onze vakantiedagen er uit zagen. Zalig toch! Puur genieten. Ik kijk er al naar uit om onze volgende reis te boeken!!

 

 

Delen is lief!

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *