Blog

30DBC – Dag 7: Wat ik zou doen met een miljoen.

Dat is iets wat ik mij al vaak heb afgevraagd, ik zou het (denk ik toch) slim aanpakken. Met een miljoen kun je toch al heel wat doen, maar je moet het zo verstandig mogelijk aanpakken zodat je je leven wat gemakkelijk kunt maken. 1 miljoen kun je er gemakkelijk doordraaien en na een tijd weer zonder geld zitten. Het goed aanpakken kan ervoor zorgen dat je kinderen er ook nog wat aan hebben. Ik vind het iets leuks om over te fantaseren, en als het ooit zo ver zou komen, dan hebben we toch al een plan, haha 🙂

Wat ik zou doen met een miljoen:

Als eerste betaal ik ons huis af, maak het wat verder in orde en verhuur het. Dan zou ik nog 3 andere woningen aankopen om te gaan verhuren. Ik koop ons een huis op de buiten, waar we wat meer grond hebben dan hier. Het lijkt me leuk om wat diertjes te kunnen houden en zelf meer groenten te kweken en fruitboompjes te planten. Hiervoor zou ik een deel lenen ook voor 20 jaar zodat we dat kunnen inbrengen in de belastingen.

Met de huurinkomsten van 4 huizen en een kleine afbetaling zitten we toch redelijk safe. Met zonnepanelen en regenputten zou ik de andere lasten ook zo laag mogelijk willen houden. Zo kan niet alleen ik thuis blijven, maar kan ook mijn man het wat rustiger aan doen. Op deze manier wat meer genieten van ons leven zou zalig zijn! We houden ook enorm van reizen, dus dat zouden we ook regelmatig doen.

Wonen in Spanje?

Wat hebben we daar al veel over gepraat! En als we een miljoen zouden hebben dan zou dat misschien wel mogelijk zijn. Er zijn weinig jobs te vinden in Spanje, maar als je al die huurinkomsten hebt, kun je daar wel van leven. Huizen zijn er ook een stuk goedkoper. Maar een rustiger leven waar er meer zon is, en een eigen zwembad zeker een must is… ja, daar teken ik voor! Dromen kan toch leuk zijn!!

Wat zou jij doen met 1 miljoen?

 

 

 

Delen is lief!

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *