Blog,  Lifestyle

30DBC – Dag 10: 3 dingen of prestaties waar ik trots op ben.

Als het gaat op vlak van school, of carriere… dan is daar helemaal niets waar ik echt trots op ben. Ik heb eindelijk iets gevonden wat ik leuk vind en dat is mijn blog! Ik heb verder (nog) geen hobby’s. Mijn blog groeit en bloeit, en ik hoop dat het zo in stijgende lijn mag blijven lopen. Maar de 3 dingen waar ik meest trots op ben zijn deze:

Mijn kinderen!

Ik heb 3 schatten van kinderen! Ik ben zo onbeschrijfelijk trots op hen! De manier waarop ze in het leven staan, hun gekke gedrag, hoe ze zijn als mens… Wij hebben 2 empathische dochters, en daar ben ik zo blij mee! Ze doen het zoveel beter op school dan hun mama (en als zeker als hun papa, broekveger, hahaha šŸ˜‰ ) en ze werken er hard voor ook. Ik weet niet wat ik nog meer zou kunnen wensen als mama… behalve dan dat ze wat minder vervelend doen tegen elkaar, hahaha šŸ™‚ Hoe onze kleine man zal uitgroeien, dat valt nog af te wachten. Maar nu is hij een superlieve kleuter die al even graag zot doet als zijn zussen. Wat kunnen die gastjes mij toch laten lachen, zalig, mama zijnĀ ♥♥♥

De (al 15-jaar durende) relatie met mijn man!

They said “I bet they’ll never make it”… Toen ik als 17-jarige voor het eerst mama werd…Ā But just look at us holding on… We’re still together still going strong!! En ik ben er verdikke fier op. We bewezen het tegendeel, jonge ouders kunnen het WEL goed doen! Na (bijna) 15 jaar draait onze relatie nog en zijn we nog steeds gelukkig samen!

Ons leven in het algemeen.

Ik ben nu 30, we wonen al 11 jaar in ons gekochte huis. Geen grote villa, een gewoon rijtjeshuis. Maar meer hebben we niet nodig. Moesten we vroeger beslist hebben om groter te gaan wonen, dan zou het geen optie geweest zijn om thuisblijfmama te worden. En laat net dat een groot deel van mijn geluk bepalen! We hebben helemaal niets tekort.

 

Waar zijn jullie het meest trots op?

Delen is lief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *