Blog

Ik doe mee aan de 30 dagen blog challenge!

Dit houdt in dat ik 30 dagen na elkaar een blog post met vooraf bepaalde onderwerpen. Samen met nog een pak andere bloggers starten we de challenge op 1 Juli. Omdat ik geen internet had op mijn telefoon is de challenge voor mij wat opgeschoven. Deze challenge is ideaal omdatomd het in de vakantie wat drukker is natuurlijk met de 3 kinderen thuis, en mijn man die 3 weken verlof heeft. Zo is het bloggen wat makkelijker en heb ik meer tijd voor mijn gezin. Wat niet wil zeggen dat het bloggen voor mij dan minder leuk is natuurlijk 😉

In die tijd kun jij als lezer wat meer over mij te weten komen! Hieronder heb je al een idee van de blogs die zullen verschijnen. Ik hoop alvast dat de onderwerpen jullie aanspreken en dat jullie deze dagelijks komen volgen ♥ Op mijn Facebookpagina kun je de challenge meevolgen. Hou zeker ook mijn Instagramaccount in de gaten, want er zullen heel wat reisfoto’s gepost worden over onze reis naar Calpe ♥

30 dagen blog challenge

 

Delen is lief!
error

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *