Leuke badpakken en bikini's |2020
Blog,  Fashion

10 x leuke badpakken en bikini’s | zomer 2020

Met de mooie lente dagen die we al achter de rug hebben, voelen we dat de zomer op komst is. Tijd voor de nieuwst badmode! Ik zocht 10 leuke bikini’s en badpakken uit. Stuk voor stuk helemaal mijn ding! Ik ben super benieuwd wat jullie van deze selectie vinden. En zoals dit toepasselijk is voor mij, zijn ze stuk voor stuk betaalbaar. Graag gedaan! 😉

10 x leuke badpakken en bikini’s voor deze zomer!

Ik hou van de print en de kleuren van bovenstaande bikini en dit is helemaal mijn stijl ook. Super toffe bikini!

Ik ben helemaal zot van deze rode bikini, super vrouwelijk met de bloemenprint er op. Ook de strikjes in het broekje vind ik heel mooi!

Ook deze gele bikini spreekt me enorm aan. De bloemenprint is heel kleurrijk en opnieuw super vrouwelijk!

Dit badpak heeft een hele mooie print en ik ben verzot op de mooie rug!

Deze koraalkleurige bikini vind ik gewoon prachtig. Helemaal verliefd op de kleur! Eenvoudig, zonder print, maar op en top vrouwelijk.

Deze print van deze bikini en de combinatie van kleuren vind ik terug zeer mooi. Het model van broekje is ook helemaal mijn ding. Het hoge model kan een buikje wat verbergen, maar zoals je ziet op de foto kun je de rand ook om plooien.

Hoe mooi is deze gestreepte bikini?? Leuke kleurencombinatie en de streepjes vind ik super leuk en speels!

Dit gele badpak is wat dieper uitgesneden zonder ordinair te zijn, ook hier vind ik de rug van het badpak weer heel mooi.

Deze rode bandeau bikini is ideaal om zonder lijntjes te bruinen. De kleurrijke felle bloemenprint is super mooi!

Ik hou van de groene kleur van deze bikini. Je kunt dezelfde bikini ook in geel en zwart krijgen. Hoewel de bikini maar 1 kleur heeft, is deze toch voorzien van een leuk printje.

Deze badmode komt allemaal van Etam. Dit gaat niet om een samenwerking met de winkel. Maar na wat opzoekwerk vond ik dit de mooiste collectie die ook heel betaalbaar is. Er is gratis thuislevering en retour verzending voorzien. Wat in deze tijden wel goed is aangezien we nu niet naar de winkel kunnen om badpakken en dergelijke te gaan passen.

Laat me zeker weten wat jullie favoriete bikini / badpak is.

Lees ook: 10 x leuke statement oorbellen

Lees ook: Leuke actie in Torfs: Damessneakers aan -50% (en dus 24,95 euro)

Deze blog bevat affiliate links.

Vergeet je deze blog niet te pinnen?

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.